De mooiste verjaardagskaart vind je bij Love Jule


Love Jule is een project recht uit het hart. Love Jule ontwerpt hippe wenskaarten welke online te schrijven én te versturen zijn. Het allermooiste is dat de gehele opbrengst van de site naar  CliniClowns gaat.

Love Jule dankt haar naam aan Jule. Helft van een tweeling. De strijd die Jule aan het begin van haar jonge leventje heeft moeten strijden en de ziekenhuisverblijven van Jule en haar tweelingzus die daarop volgden, hebben zo’n diepe indruk gemaakt dat hier uiteindelijk een positieve draai aan gegeven moest worden. Deze positieve draai heet Love Jule…

De drijfveer van Love Jule is het feit dat zij door geld in te zamelen voor CliniClowns, haar steentje kan bijdragen aan een klein momentje van geluk van een ziek kind en zijn/haar ouders. “Zo’n moment is onbetaalbaar en niet in woorden uit te drukken.”

Voor elke gelegenheid is er wel een passende kaart te vinden; kinderfeestje, geboorte, etentje, verjaardag, huwelijk, oppepper, tweeling of gewoon zomaar…

Love Jule is altijd bezig zoveel mogelijk hippe kaarten te ontwerpen en op de site te plaatsen. Houd de website goed in de gaten, want de kaarten worden continu aangevuld.  Alle kaarten zijn per stuk te bestellen en direct online te versturen, maar het is ook mogelijk de kaarten als set vanaf 10 stuks bij je thuis te laten bezorgen. Je krijgt dan ook nog eens een aantrekkelijke korting!

Dus wil je eens iets anders dan anders, ga dan snel naar www.lovejule.nl en maak iemand blij!

Love Jule; achter elk ontwerp gaat een glimlach schuil… achter elke verkochte kaart een goed hart!

[Not a valid template]

Reacties:

Laat een reactie achter