It’s a small world after all!


 Disney on Ice

De voorpret begint al met het kijken op de internetsite http://disney-px.rtrk.nl/disney-on-ice/lets-party/ daar staat namelijk een leuk filmpje op dat alvast een klein voorproefje geeft van wat er gaat komen. Het filmpje wordt (echt waar!) 20 keer bekeken en mijn kroost vecht om een plekje voor het beeldscherm.

De pret is nog groter als we in de auto stappen op weg naar de Brabanthallen, Het is al donker en normaal zitten mijn kinderen dan al aan tafel om daarna het bed in te duiken. Spannend is het dus als ze in het donker op pad gaan om Mickey Mouse te ontmoeten. De jongste 2 liggen na 5 minuten al te slapen en de oudste ratelt maar door over wat misschien komen gaat…Zouden de prinsessen er zijn en Mini Mouse met Katrien Duck?

In de Brabanthallen heerst een gezellige Disney sfeer. Er zijn talloze, te leuke, kraampjes waar je weer te schattige Disney spulletjes kunt kopen. De knuffels vinden als snel nieuwe trotse eigenaren en weer andere kinderen lopen met Disney oren en zelfs het roze strikje van Katrien Duck kan je als haarband krijgen.

De show begint, ze zitten alle 3 op schoot want het is best spannend. Mickey krijgt een daverend applaus, hij blijft voor de meeste bezoekers toch de allergrootste held. Vrolijkheid spat van het ijs en ja alle Disney figuren die je kunt bedenken komen het ijs op. De drie prinsessen met hun prins, Cruella, Mini Mouse, Donald en Katrien Duck, Goofy en Pluto. Er zijn een aantal verhalen die worden verteld, Halloween komt voorbij met onder andere Kapitein Haak. Een verhaal over de liefde mag niet ontbreken, compleet met de toverfee en echt vuurwerk dat bij het vervullen van wensen uit haar toverstafje knalt. Mickey Muisstil zitten mijn kinderen ademloos te kijken. Natuurlijk wordt iedere Disney held met luid geschreeuw ontvangen en tot in details vertellen mijn kinderen welk Disney figuur het is en bij welke film hij of zij hoort, om vervolgens weer met grote ogen naar het ijs te kijken.

Ongelofelijk dat ze op schaatsen staan. het lijkt geen moeite te kosten maar mijn eigen schaatskunsten kennende ben ik blij dat ik niet in hun schaatsen sta! Net als je denkt dat je alles hebt gezien, komt er een Chinese draak voorbij, gevolgd door een Hawaiaans feest. Teun is licht teleurgesteld dat het prinsessen gehalte best groot is, maar die teleurstelling wordt al heel snel omgezet in euforie want als kers op de taart komt zijn grootste held voorbij: Buzz Lightyear op de voet gevolgd door Woody, Jessie en tot grote hilariteit spelen de speelgoed dino en het spaarvarken ook een grote rol.

Geen gezeur om snoep, popcorn of cadeautjes mijn kinderen zijn stil en duidelijk onder de indruk en ik kan je vertellen dat is best uniek! Een aanrader om nog lang van na te genieten want wat is er nou mooier om al je Disney helden levensgroot voorbij te zien schaatsen. Leuk voor kinderen? Een dikke aanrader…maar ik geef toe dat ik minstens zo genoten heb als mijn kinderen. It’s a small world after all!

Reacties:

Laat een reactie achter

De perfecte moeder bestaat niet…toch?

De leukste rotbaan van de wereld

Spionnen (spyctives) op missie

Uitgelicht

weekendje weg met kinderen

Weekendje weg in Speelstad Oranje

Onderweg naar het mooie Drenthe voor een weekendje in Vakantiepark Oranje en natuurlijk niet te vergeten het Speelpark Oranje. Onderweg is er genoeg te zienLees meer…

kinderfeestje rollerdisco

Een kinderfeestje in de rollerdisco

Skate, Eat & Drink kids party Zorg dat jouw verjaardag de leukste van het jaar wordt en kies voor een UNIEK verjaardagsfeestje! Plezier, patat enLees meer…