Ik heb een droom…


Ik heb een droom….waarvan ik toch ook al een klein stukje heb waar kunnen maken. Altijd riep ik al dat ik “iets” voor mezelf wilde gaan doen. En daar bleef het bij, want kenmerkend aan mij is toch wel dat ik altijd heel erg goed weet te vertellen wat ik niet wil, maar wat ik dan wel wil dat weet je eigenlijk ook niet. Volg je me nog?

Tijdens mijn zwangerschapsverlof van Jack (1,5 jaar) begon het te borrelen en te kriebelen. Een vriendin van mij vertelde enthousiast over haar website. Het borrelen ging over in koken en denken ging langzaam over in doen. Al was het heel voorzichtig.

Net verhuisd en onbekend in de omgeving moest ik op zoek naar een kinderfeestje voor Teun en Linde. Natuurlijk kwamen de geijkte “zwemmen, film en bowlen”  voorbij maar ik wilde wat anders, iets specialers, iets waarvan de kinderen na een paar weken nog zouden zeggen “Wow, Mam mijn kinderfeestje was echt cool”. Uren zat ik op internet, ik vroeg vriendinnen, kennissen naar hun ideeën en feestjes tips. Langzaam aan ontstond er een verzameling. Zo groeide ook het idee om die verzameling te verpakken in een mooi cadeaupapiertje. Ik vond een webdesigner en een ontwerpster voor “mijn” huisstijl.

Uren belde ik en legde ik contacten met potientiële klanten. Hoe makkelijk het is om voor een ander bedrijf te bellen, des te moeilijker is het om voor je eigen bedrijf te bellen. Gelukkig kom je met enthousiasme en een goed verhaal en het belangrijkste het geloof in jezelf een heel eind.

Zo groeide mijn droom: een verzamel website met de allerleukste, hipste en meest bijzondere kinderfeestjes van Nederland: Bijzonderkinderfeestje.nl.

Uit ervaring weet ik dat kinderfeestjes organiseren best stressvol kan zijn. Een groot deel van die stress kan nu met de ballonnen de lucht in, want hoe fijn is het om op 1 website de leukste kinderfeestjes ideeën te vinden om thuis te geven (met complete themapakketten) of heerlijk buiten de deur (stiekem mijn favoriet). En nog fijner…ook de uitnodigingen, uitdeelcadeautjes, traktatie websites en niet te vergeten de allercoolste tafelaankleding vind je op bijzonderkinderfeestje.nl.  Zo regel je makkelijk, snel en voor de jobjes en jetjes ook nog eens het allerleukste kinderfeestje van de wereld!

Mijn droom…ik ben trots op wat ik gedaan heb tot nu toe. Ik voel me stoer, ondernemer en zakenvrouw van het jaar (nou ja in het klein binnen mijn eigen gezinnetje). Ik ben drukker dan ooit maar het geeft me, naast veel werk, vooral energie en plezier.

Mochten jullie een kinderfeestje missen dat zeker een plekje verdient op bijzonderkinderfeestje.nl of organiseer je zelf een kinderfeestje en heb je interesse in een vermelding dan hoor ik het graag! Stuur dan een mail naar info@bijzonderkinderfeestje.nl of neem telefonisch contact met mij op (06-52405159).

Genoeg geschreven nu snel weer doorbouwen aan mijn feestelijke mini emperium!

Reacties:

 1. Aan de grote eettafel in het centrum van je mooie huis vertelde je de plannen… En kijk nu, een prachtige site en inmiddels heel wat kinderfeestjes. Ik ben trots op je, je flikt het gewoon. Met 4 kinderen en al hun lusten en lasten creëer in de chaos van andere een stevig houvast in de jungle van kinderfeestjes. You go girl!!!

 2. Jeeee wat leuk Frederike.

  Ik zal het zeker onthouden als ik met mijn handen in het haar zit als Famke jarig is.
  Erg goed wat je doet. Succes met alles.

  Liefs Mechteld

 3. Via jouw mooie website heeft mijn dochter Aimée een super gaaf partijtje gehad.
  Ik heb in de provincie Gelderland “Cupcake Feestje” benaderd. Prettige communicatie vooraf en het feestje zelf was super!!
  De meiden hebben ieder 2 cupcakes gevuld en versierd, met marsepein, en fondant, met behulp van de mooiste uitstekers, siliconen mallen, plunger cutters, dropstiften en leuke strooisels. De prachtigste creaties ontstonden en alle 16 meiden gingen helemaal op in het versieren!
  We kijken geweldig leuk terug op een geslaagde middag.

  Groetjes,
  Sandra

 4. Hallo Is het mogelijk dat ik met mijn vertelbos op uw site kom te staan ? Wat zijn hiervoor de kosten ? Groetjes Marjolein van Viegen

Laat een reactie achter

De perfecte moeder bestaat niet…toch?

De leukste rotbaan van de wereld

Spionnen (spyctives) op missie

Uitgelicht

Feestslingers en verjaardagsslingers met stipjes, ruitjes, bloempjes en kantjes

Kantjes, bloempjes, stipjes en ruitjes! Slingers!

Elke dag feest met de kleurrijke slingers van L&L kids! L&L staat voor Lytri en Lot, hun grote voorliefde voor mooie stoffen, kantjes en bandjes metLees meer…

Het meest bijzondere cadeau vind je in dit Zijstraatje

Het Zijstraatje is een snoepwinkel voor feestjes! Je loopt binnen en komt ogen tekort voor al die vrolijke en mooie spullen. Het Zijstraatje zoekt voorLees meer…