Stunt skateles op je skatefeestje


Hoe stoer…geef een skatefeestje en niet zo maar eentje! Bij Stuntskate leer je niet alleen veilig skaten, je leert ook de vetste trucks. Eng? Echt niet! Je krijgt les van de beste instructeurs die je tijdens het hele feestje begeleiden, helpen en natuurlijk van tips voorzien!

Niets is leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes vette tricks leren op een feestje. Kinderfeestjes duren typisch 2 uur inclusief aan- en uittrekken van het materiaal en een kleine pauze tussendoor. De effectieve les komt dan op ongeveer een uur uit vaak. We hebben een max van 12 leerlingen, de kinderen krijgen dan de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Door in stappen naar een truc toe te werken, verminder je de kans dat je voor verrassingen komt te staan. Met skaten is het echter onvermijdelijk dat je valt. Dit is helemaal niet erg zolang je deze val gecontroleerd op kunt vangen. Daarom is dit het eerste punt wat in een les van stuntskate aandacht zal krijgen. Op deze manier bouw je zelfvertrouwen op en zal je skatevaardigheid aanzienlijk groeien.

Jij gaat dus als gegaranderd naar huis als een betere skater! Durf jij de uitdaging aan?

  • Het starttarief is 50 euro en daarnaast 5 euro per kind 
  • We kunnen het feestje overal geven waar een skatepark is. Op een platte verharde grond zoals sommige sportvelden of een stadspark kan ook als er geen skatepark beschikbaar is, dan focussen we gewoon op wat andere skills. Een lijst met populaire locaties vind je hier!
  • Mocht het regenen op het tijdstip van het feestje dan kunnen we niet buiten skaten. Het kan dan soms mogelijk zijn om een gymzaal te huren of om uit te wijken naar een Indoor Skatepark. Hiervoor komen er extra kosten bij. Hou de voorspellingen dus in de gaten dan kunnen we 2 dagen van te voren bellen om alternatieven bespreken.

Meer weten over onze skatelessen kijk dan op onze facebook pagina.

Wil je een kijkje nemen in onze shop kijk dan op onze shop pagina.

We hebben ook een super tof Instagram account met mooie foto’s.

Ben je nieuwsgierig geworden bekijk dan dit filmpje over onze skatefeestjes! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden: je kunt ons bellen op 0624416176 of mailen naar ivo@thisissoul.nl.

[Not a valid template]

Reacties:

  1. dit was volgens mijn zoon het vetste feestje ooit!

  2. Kinderfeestje met jongens en meisjes…wat ga je doen? Dit skatefeestje bleek echt de beste en leukste oplossing. Naar onze mening echt een aanrader.

  3. Mijn zoon van 11 wilde eerst geen feestje meer (te kinderachtig) maar dit was volgens hem toch echt ziek šŸ™‚

  4. Aanrader! Heel enthousiaste mensen en echt een stoer niet kinderachtig stuntfeest!

Laat een reactie achter